De prachtige fiets- en autoroutes van de Pannenkoekenrit laten elke zomer veel mensen weer genieten van de mooie omgeving en na afloop van een heerlijke pannenkoek.

Een mooie traditie van TBL (Toeristenbelang Laren)., die we dit jaar gaan uitbreiden met een tocht voor oldtimer tractoren!

De bestuurders van de oldtimer tractoren kunnen voor informatie en aanmelden bellen met 0615200341 (Martie) of whatsappen met 0625260800 (Herman). Meerijders kunnen er ook voor kiezen om mee te doen aan de fiets- of autotocht.

De start en de terugkomst is bij de familie Woestenenk aan de Marsmansteeg. Daar zullen op het erf ook de pannenkoeken worden gebakken.

Op de pauzeplek, ongeveer halverwege de fietstocht, kunt u wat eten en drinken. Neem voor de zekerheid wat contanten mee, want het is niet zeker dat de pinapparaten het op elke locatie doen.

Er is ook weer een korte kinderroute georganiseerd en we hopen dan ook weer veel gezinnen met jonge kinderen te zien genieten van een leuke rit.

En natuurlijk…na afloop van de rit smullen van een zelf versierde pannenkoek!

De vertrektijden zijn van 10:00 tot 13:00 uur.

Parkeren wordt aangegeven.

Deelnamekosten: fietsers en bestuurders van oldtimer tractoren € 4,00 en deelnemende auto’s € 8,00.

De fietsroute is ca. 40 kilometer, de kinderfietsroute ca. 10 – 15 kilometer, de autotocht ca. 60 en de tocht voor de tractoren ca. 50 kilometer.

www.toeristenbelanglaren.nl

Reviews van deelnemers

De autotoertocht was erg interessant, we hebben een hoop mooie plekken gezien.

Ab Strik

Fijn om met onze kleinkinderen de speciale kinderroute te hebben gedaan. Leuke puzzel en een heerlijke pannekoek aan het eind.

Jarno Pannekoek