De fietsverlichting in orde en de banden opgepompt? Liefhebbers van een tocht op de atb in het donker kunnen weer genieten op deze zaterdagavond 16 november. Ondertussen is deze fietstocht al goed bekend in de regio. Zelfs vanuit de wat verdere omtrek was er de laatste keren animo om naar Laren te komen om deze originele tocht te fietsen.

Het is uniek om door zoveel bedrijven, stallen, over erven, particuliere gronden en zelfs door de kerk te mogen fietsen. Dit is vooral te danken aan alle geweldige medewerking van vele particulieren en bedrijven. Ook deze editie zijn er weer nieuwe bedrijven bij. Zo lukt het dan ook om toch elk jaar de route weer wat te veranderen en er nieuwe verrassingen in te brengen. Niet voor niets dat de reacties altijd lovend waren, dat zal dit jaar ook vast weer het geval zijn.

De route zal ongeveer 32 km zijn, is ook dit jaar weer in te korten naar ca. 22 km.

Zelf niet op de fiets, maar dit toch graag mee willen maken? Maak die zaterdagavond een rondje door het dorp, het kan niet anders dan dat je de fietsers ergens tegen komt. In het donker bijna niemand te herkennen? Neem gerust een plekje in de kerk, de deuren van het Kulturhus staan voor ieder open. Publiek is van er harte welkom. De doorkomst zal zijn tussen ca. 18.30 – 20.00 uur. Er is een drankje te verkrijgen en er zal muziek zijn voor een extra gezellig gebeuren.

Inschrijfgeld: € 7,00 p.p., incl. soep of consumptie.

Basisschoolleerlingen mogen gratis meefietsen.

De route is goed aangegeven met reflecterende pijlen. Deelname is op eigen risico. Let op: zeer goede verlichting en helm verplicht! 

Voor verdere informatie: Bert Roekevisch 06 43130476

Reviews van deelnemers

Het was nat, koud, maar fantastisch

Ernie Enkelaar

Door de natuur, door bedrijven. Prima georganiseerd!

Joram Timmermans

Even pauze